Voorbeeld pagina

< home

Het inspirerende verhaal van Coco Michelle

Coco Michelle is tweevoudig Nederlands kampioen powerliften, een sport waarbij alles draait om zo veel mogelijk gewicht verplaatsen. Ze tilt met gemak 175kg van de grond af, iets wat niemand ooit verwacht had, want op haar zeventiende belandde zij door een verstoring in haar hersenen in een rolstoel. Door haar unieke combinatie van ervaringen als topsporter en chronisch zieke biedt zij inspirerende inzichten over haar blik op gezondheid en ‘ziekte’.

“Ik geloof in nieuwe mogelijkheden voor iedereen die niet in het standaard plaatje van ‘gezondheid’ past. Ik wil juist die mensen in hun kracht zetten.”

Tijdens deze lezing vertelt Michelle haar inspirerende verhaal. Hoe kom je vooruit als je alles verliest? Ze gaat tevens dieper in op fysieke en mentale klachten door burnouts, hoogsensitiviteit en vermoeidheid. Ze geeft je handvaten mee die je de rest van je leven kan blijven gebruiken.

< home

Gastspreker: Hans van Breukelen

Één van de bekendste doelmannen van Nederland met grote successen zoals het winnen van de Europa Cup 1 met PSV en het Europees kampioenschap voor landenteams in 1988. Woorden die kenmerkend zijn voor Hans: ambitieus, veerkrachtig, passioneel en ervaringsdeskundige in het omgaan met tegenslagen en alsnog succesvol blijven.

In een open dialoog met hart voor mensen en hard op inhoud, neemt Hans je mee op het gebied van mentale innovatie. Laat je meenemen in een verhaal waarbij je uitgedaagd wordt om je eigen plafond aan te tikken en van doelloosheid weer naar een doelgericht leven kan gaan.

< home

Food: Ini Mini

Niet zomaar lunchen maar met aandacht voor jou als persoon. 
Een originele lunch waarbij ook aandacht voor plantaardige gerechten. 

Gezellig en huiselijk is ons interieur en terras. Het is de juiste mood voor gelegenheden als een verjaardag of babyborrel. We serveren een heerlijke gevarieerde high tea waarbij de vegan appeltaart van ons mam favoriet is. Loop gewoon even binnen en Yasmin ontvangt je met alle warmte.

< home

Als een freerunner door de stad bewegen

Lijkt het je enorm gaaf om als een ware freerunner door de stad te bewegen, maar heb je geen idee hoe je dit op een verantwoorde en veilige manier aanpakt? Of wil je graag je skills verbeteren? Doe dan mee aan de workshop freerunning.