< home

Stilstaan bij jezelf

Germien Brouwer

Germien Brouwer is opgeleid tot psychosociaal therapeut, gespecialiseerd in rouw/verlies en angst/trauma. Zij heeft jarenlang ervaring opgedaan als medisch maatschappelijk werker in verschillende ziekenhuizen en een zorginstelling. Sinds 2012 heeft Germien een eigen praktijk genaamd Labyrinthoss, waarin ze mensen begeleidt zodat zij weer grip op het leven krijgen.

Naast individuele gesprekken geeft Germien ook trainingen aan andere hulpverleners om deskundigheid rondom rouw en EMDR (traumatherapie) te bevorderen.

Verder organiseert Germien Labyrinthoss® Reizen naar Kreta waar de deelnemers stil kunnen staan bij hun verlies of bij zichzelf.

‘Als je grip op je leven kwijt raakt kun je dat als een verlies beschouwen en vraagt dat ook om een rouwproces. De ene persoon neemt even een pauze en heeft het weer op een rijtje, een ander heeft daar meer tijd voor nodig. Of gaat door totdat het werkelijk niet meer gaat.’

Is er geen balans meer in je leven? Is de rek eruit? Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten?
Tijdens deze lezing zal Germien uitleggen waardoor dit komt, maar bovenal wat je er aan kunt doen om weer grip op je leven te krijgen.